As’ad Motawh Jatuh Di Pentas Runway, Tapi Tetap Maintain Comel

1559

Kemunculan penyanyi remaja Asad Mowtah berjaya mencuri perhatian penonton dengan tarian comel ala-ala frog dance di pelancaran koleksi raya eksklusif PrimaValet malam tadi.

Majlis yang dihadiri lebih daripada 800 orang tetamu bersorak kuat apabila Asad membuat kemunculan dengan barisan selebriti lain di pentas runway.

Tapi, ntah kenapa tiba-tiba boleh boleh pulak si Asad tu jatuh terpelecok. Nervous juga para penonton pada waktu tu.

Asad kemudiannya ditenangkan oleh pengacara majlis, Faizal Ismail dan Elfira Loy. Pujian harus diberikan pada mereka kerana berjaya mengawal situasi dengan baik.

IKLAN

Mulanya kami ingatkan hanya prank, tapi memang betul pun Asad Mowtah terjatuh ketika membuat persembahan di pentas. But, don’t worry guys, selepas kejadian Asad ada berkata yang dia okay dan tetap bersama-sama menjayakan majlis malam tadi.

Tengok la video yang sempat dirakamkan oleh blogger Bagindadiraja ini. Dalam keadaan terjatuh tu pun Asad tetap maintain comel okay?

Insiden itu tidak langsung memberikan impak buatnya, malah dia tetap melayani tetamu dengan mesra. Cayalah bro, salute!

Glam lebaran

Asad Mowtah juga adalah antara barisan selebriti yang menjadi “Stars of Primavalet”, selain Zul Arifin, Alif Satar, Janna Nick, Nabila Razali dan ramai lagi.

Untuk Syawal yang akan datang, PrimaValet telah melancarkan lebih daripada 70 koleksi dan rekaan yang boleh korang gayakan pada pagi raya nanti. Kesemua koleksi ini dijual dengan harga berpatutan daripada serendah RM70 sehinggalah RM380.

Tak sabar kan nak melaram waktu raya nanti? Apa lagi guys, jom ramai-ramai serbu outlet PrimaValet yang ada di Ostia Bangi, Senawang, Kota Bharu dan coming soon, di Wangsa 118, Wangsa Maju.