5 Sebab Kenapa Perempuan Kasar Paling Best Jadi GF

1157

Ramai yang menganggap perempuan kasar ni sukar untuk didekati. Malah, ada juga lelaki yang takut-takut nak tackle awek ‘kasar’ ni.

Kasar bukan bermakna biadap atau berkelakuan tidak baik. Cuma mereka ni sejenis yang agak slumber dan tak cover cun. Lebih sporting dan gila-gila.

So, ini antara 5 sebab kenapa perempuan kasar ni boleh jadi pasangan yang best.

1. Berdikari

Perempuan kasar dan tegas takkan bergantung harap dengan lelaki. Mereka tahu apa yang diinginkan dan melakukan semuanya sendiri. Pendek kata, kalau lelaki dapat awek macam ni memang senanglah hidup. Tak ada la nak berkepit 24 jam je.

2. Jujur 

Siapa kata perempuan ni complicated? Jangan risau, perempuan kasar ni sebenarnya simple je. Semua benda dia akan terus terang, tu sebab dia main cakap lepas.

3. Pandai jaga diri

Jika pasangan keluar dengan rakan perempuannya, si boyfie tak perlu risau sangat sebab mereka ni seorang yang pandai jaga diri sendiri.

4. Tak kuat jeles

Bukanlah kata sampai tak ada perasaan cemburu langsung pada boyfriend. Tapi, perempuan kasar ni jenis yang tak cemburu buta. Kalau lelaki cakap dengan kawan perempuan mereka, perempuan kasar ni tak ada hal sangat la selagi dia percaya yang mereka memang hanya berkawan.

5. Fun

Mereka ni ada macam-macam plan yang best. Lelaki serious tak akan bosan kalau keluar dengan dorang ni. Asalkan ada minat yang sama, kira onz la!

Pendapat korang macam mana pula?

CER KOMEN SIKIT