• 208
    Shares

Zaman sekarang ni siapa je yang tak ada akaun Instagram kan? Tak perlu jadi artis, orang biasa pun dah ada yang mempunyai beratus ribu followers.

Nak cepat famous, kena la pandai-pandai cari idea untuk ‘jual diri’ betul tak?

Instagram ni bukan hanya untuk selebriti berkongsi momen bersama peminat, tapi untuk mereka yang bijak mengambil kesempatan, media sosial ini juga dilihat sangat bagus untuk digunakan sebagai salah satu teknik pemasaran.

Tak kisah la sama ada korang jual produk atau servis, di sinilah tempatnya untuk mendapatkan customer.

Kalau di Malaysia, pelakon cantik Neelofa saja dah mempunyai 5 juta followers di instagram, agak-agak instagram milik siapa yang mempunyai followers tertinggi di dunia?

1. Selena Gomez

Jumlah followers: 135 juta
Instagram: @selenagomez

2. Cristiano Ronaldo

Jumlah followers: 124 juta
Instagram: @cristiano

3. Ariana Grande

Jumlah followers: 118 juta
Instagram: @arianagrande

4. Beyonce

Jumlah followers: 113 juta
Instagram: @beyonce

5. Kim Kardashian

Jumlah followers: 110 juta
Instagram: @kimkardashian

6. Taylor Swift

Jumlah followers: 107 juta
Instagram: @taylorswift

7. Kylie Jenner

Jumlah followers: 106 juta
Instagram: @kyliejenner

8. The Rock

Jumlah followers: 103 juta
Instagram: @therock

9. Justin Bieber

Jumlah followers: 98.5 juta
Instagram:@justinbieber

 

10. Neymar

Jumlah followers: 91.8 juta
Instagram: @neymarjr

CER KOMEN SIKIT

KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara • Dikendalikan Oleh Astro Group

error: